Verhuur van vastgoed door geheel Nederland

Als de specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van uw woning(en). Daarnaast bieden wij u mogelijkheden tot het beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een email-service en deze internetsite behoren.

Onze formule

De Verhuurder bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een kamer, een etalage of een luxe villa wilt huren/verhuren: een breed kandidatenbestand maakt het mogelijk dat wij op korte termijn een geschikte (ver)huurder voor u kunnen vinden. Wij werken met uiterst betrouwbare adviseurs om zo een uitstekende, klantgerichte service te kunnen bieden. Kwaliteit en snelheid zijn onze sleutelwoorden: u wilt immers geen onnodige leegstand van uw woningen(en). Leegstand betekent immers achteruitgang.

Vrijblijvend advies op maat

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. U moet advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken, enzovoort.
De Verhuurder neemt u al deze zorgen uit handen. Wilt u een woning, een appartement of een kamer te huur aanbieden, dan komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het project op te nemen en u te adviseren over belangrijke zaken als huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst en de al dan niet aanwezige stoffering en/of meubilering etc.

Selectie kandidaat-huurders

De Verhuurder bemiddelt uitsluitend voor kandidaten die bij ons staan ingeschreven. Hierdoor bent u als verhuurder verzekerd van de nodige persoonlijke en financiële gegevens van de kandidaat. In het zoeken naar de juiste kandidaat gaan wij uiterst selectief te werk. Potentiële huurders die via ons een woning willen huren, moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

– Geldige inschrijving bij De Verhuurder;
– Een geldig legitimatiebewijs;
– Vast maandsalaris (loonstrookje).

Selectie

Indien u uw woning wilt verhuren via De Verhuurder nemen wij deze op in ons bestand. Al naar gelang uw wensen en eisen zoeken wij door middel van onze computer naar potentiële huurders. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld het liefst verhuurt aan een werkend echtpaar, een gezin, studenten of juist aan bedrijven.
Ons zoeksysteem koppelt uw woningaanbod en uw wensen aan de gegevens van de ingeschreven kandidaten.

Bemiddeling van deur tot deur

Bij de bezichtiging is altijd een adviseur van De Verhuurder aanwezig. Geen enkele kandidaat-huurder ontvangt sleutels voordat een huurcontract is opgemaakt en door beide partijen ondertekend. Zodra wij een kandidaat hebben gevonden, nemen wij contact met u op en sturen wij u ter goedkeuring de gegevens, waaronder kopieën van legitimatie, loonstrookje en/of arbeidsovereenkomst.

Email service voor luxe gestoffeerde/gemeubileerde woningen

Bent u als eigenaar gespecialiseerd in het verhuren van luxe gestofferde en/of gemeubileerde woningen, dan biedt De Verhuurder een extra dienstverlening: de email- service. Grote bedrijven die geregeld op zoek zijn naar tijdelijke of permanente woonruimte voor hun personeel, ontvangen van ons elke maand een overzicht van de woningen die aan hun criteria voldoen. Op deze manier wordt het aantal kandidaten voor uw woonruimte vergroot.

Hoe werkt de email-service?

De Verhuurder verstuurt iedere maand een overzicht van woningen naar bedrijven.
Zijn deze bedrijven op zoek naar tijdelijke of permanente woonruimte voor hun personeel, dan nemen zij contact met ons op.
Afhankelijk van de wensen, maken wij een selectie van woonruimte waarover zij meer gedetailleerde informatie willen hebben.
Is een bedrijf geïnteresseerd in een woning (bijvoorbeeld de uwe),
maken wij een afspraak tot bezichtiging.
Zodra het tot een huurovereenkomst komt, zorgt De Verhuurder voor het huurcontract en de overhandiging van de sleutels.

Woonruimte voor particulieren en bedrijven

De Verhuurder bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerd, gemeubileerd of kaal.

Snel en betrouwbaar

Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij De Verhuurder inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u via ons in principe binnen een dag een woning huren. Omdat sommige woonruimten nu eenmaal schaarser zijn dan andere, adviseren wij u om zelf regelmatig te informeren naar ons woningaanbod.

Inschrijven

De sleutel tot uw nieuwe woning is dichterbij dan u denkt. Om een efficiënte en vooral snelle service te waarborgen, werken wij niet met wachtlijsten of urgentie verklaringen. U kunt vrijblijvend langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zoekt u een kamer, een appartement of een eengezinswoning? Kiest u voor een gemeubileerde, gestoffeerde of een kale woning? In welke buurt wilt u wonen en in welke prijsklasse zoekt u? Al naar gelang uw eigen wensen bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Als u via De Verhuurder een woning wilt zoeken, worden hiervoor geen inschrijfkosten in rekening gebracht.

Beheer

Alle gemak onder een dak. Naast ons bemiddelingstraject behoort beheer van woonruimten tot onze kernactiviteiten. Iedere eigenaar kan via De Verhuurder het beheer uitbesteden. Wilt u woonruimte of zelfs een geheel pand verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende taken te willen vervullen of zit u (tijdelijk) in het buitenland, dan is beheer via De Verhuurder de perfecte oplossing. Onze beheerstaken bestaan uit het verzorgen van alle correspondentie die samenhangt met het verhuur, het afhandelen van de verplichte (administratieve) ‘huur beslommeringen’ en het uitvoeren van het nodige onderhoud.